Trendyol 1.Lig’de şampiyonluk hedefleyen Amedspor, son yıllarda Belçika Ligi'nde gösterdiği etkili performansla dikkat çeken ve son dört sezonda 52 gol, 11 asistlik bir istatistikle ön plana çıkan Zinho Gano’ya resmi teklif yaptı.
AMEDSPOR’DAN ZİNHO GANO’YA RESMİ TEKLİF
Ajansspor’un haberine göre Diyarbakır temsilcisi Amedspor, listesine sürpriz bir ismi aldı. Yeşil–Kırmızı–Beyazlılar, uzun yıllar Belçika Ligi’nde oynayan ve şimdi Suudi kulüp Al-Hazem'de forma giyen golcü Zinho Gano’ya resmi teklif yaptığı öne sürüldü.
4 SEZONDA 63 GOLE KATKI: ŞAMPİYONLUĞU VAR
Belçika Ligi’nde Genk ve Antwerp başta olmak üzere birçok takımda forma giyen 31 yaşındaki Gine-Bissau Milli forveti son 4 sezonda 52 gol ile 11 asist yaptı ve 63 gole katkı sundu. Ayrıca Gano, Al-Hazem’de Suudi Arabistan Pro Ligi’ne yükselme sevinci yaşadı. Gano, Al-Hazem’de 32 karşılaşmada forma giydi ve 16 kez rakip fileleri havalandırdı, 5 defada gol pası hazırladı.