MÜCADELE- TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bulunan Amed Sportif Faaliyetler, İsveç 1’inci Ligi'nde mücadele eden Dalkurd’u ağırladı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarette, Dalkurd heyetini, Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım karşıladı. Görüşmede, birlikte çalışma sözü verildi.

 

“KARDEŞLİĞİMİZE İLK ADIM OLSUN”

Basına açık yapılan görüşmede, Kılıçaslan, "Sıcak karşılaşmasından dolayı Selahattin Başkan’a teşekkür ederim. İlk defa Amedspor ile Dalkurd resmi olarak bir araya geliyor. Bu görüşmemizin aramızda oynanacak maçlar ve gençlerimiz için bir adım olmasını umuyorum. Bu görüşme birlikte çalışmamıza vesile olsun istiyoruz. Kardeşliğimize ilk adım olsun. Amedspor'un tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz ve başarılarının devamını diliyorum. Tekrardan teşekkür ederim" dedi.

 

“İKİ TAKIM ARASINDAKİ GÖNÜL BAĞINI NASIL GELİŞTİRECEĞİZ”

Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım’da “Kardeş olarak gördüğümüz Dalkurd takımının değerli Başkan Yardımcısı Velat Kılıçaslan beyi ağırlamaktan çok mutluyuz. Kendisiyle 'iki takım arasındaki gönül bağını nasıl geliştireceğiz' şeklinde konuşacağız. Kendisini ağırlamaktan mutluyuz, kıymetli ziyaretleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

"AMEDSPOR İLE DALKURD MAÇ OYNAYACAK MI?"

Basın mensuplarının "Amedspor ile Dalkurd maç oynayacak mı?" sorusuna Başkanımız Selahattin Yıldırım ve Velat Kılıçaslan ortak bir cevap vererek, şartların oluşmasıyla böyle bir organizasyonun içinde olmaktan son derece mutlu olacaklarını ifade ettiler.

 

Ziyaretin ardından Başkanı Yıldırım, Velat Kılıçaslan'a Amedspor'un formasını hediye etti. Velat Kılıçaslan’da Yıldırım'a Dalkurd forması hediye ederek hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim