MÜCADELE- TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Amedspor, 12 Ocak Çarşamba günü saat 18.00'de bir otelde yardım gecesi düzenleyecek. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sezonun ikinci yarısında tüm branşlarda daha güçlü bir Amedspor için başta iş insanlarımız olmak üzere tüm camiamızı ve gönüldaşlarımızı 12 Ocak günü saat 18.00'de Plaza Otel'de düzenleyeceğimiz destek ve dayanışma gecemize davet ediyoruz.” Denildi.

 

Amedspor’dan yapılan açıklama şöyle, “Bilindiği gibi kulüpleri ayakta tutacak olan tek güç kendi camiaları ve taraftarlarıdır. Bizler bu gerçeğin ışığında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren 'Birlikte Başaracağız' sloganıyla kulübümüzü bir adım ileri götürme gayreti içerisinde hareket ediyoruz.

 

Futbol A Takımımız başta olmak üzere Kadın Futbol Süper Ligi'nde Kadın Futbol Takımımız, Tekerlekli Basketbol'da Engelsiz Basketbol Takımımız ve U19 Takımımız ile bölgemizde rol model olan kulübümüz için bir yanda sportif başarı için çabalarken bir yandan da artarak devam eden mali yükümlülükler karşısında mücadelemizi sürdürüyoruz.

 

Sezonun ikinci yarısında tüm branşlarda daha güçlü bir Amedspor için başta iş insanlarımız olmak üzere tüm camiamızı ve gönüldaşlarımızı 12 Ocak günü saat 18.00'de Plaza Otel'de düzenleyeceğimiz destek ve dayanışma gecemize davet ediyoruz.

 

Dayanışma gecemize katılamayanlar ise Amedstore Mağazamızın internet adresi www.amedstore.com.tr üzerinden atkı, forma veya başka bir lisanslı ürün alarak kulübümüze destek olabilir. Gel Sende Yeşilimize Kırmızı Ol!” İfadeleri kullanıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim