MÜCADELE- Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği, Diyarbakır başta olmak üzere Bingöl, Hakkari, Amasya, Hatay, Ağrı ilinde toplam bin 500 öğrenciye kışlık kıyafet yardımında bulundu. Dernek Başkanı Yahya Öger, 2021 yılı içerisinde toplamda 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye yardımda bulunduklarını açıklayarak bağışçılara, gönüllülere ve üyelerine teşekkür etti.

 

Dernek Başkanı Yahya Öger, “2021 yılı içerisinde yapmış olduğumuz faaliyetler arasında dezavantajlı aile çocuklarına yönelik çalışmalarımızda 1500 öğrenciye daha  kışlık kıyafeti yardımında bulunduk. Belirlenen öğrencilerimize temsilcilerimiz ve gönüllerimiz vasıtasıyla kaban-mont, bere, pantolon olmak üzere diğer kıyafet ihtiyaçları da karşılandı.

 

“BU YIL İÇİNDE TOPLAM 5 BİN ÖĞRENCİYE YARDIM YAPILDI”

Dernek sadece Diyarbakır'da değil aynı zamanda temsilcilerimizin bulunduğu il ve ilçelerde de belirlenen ailelere ayni ve nakdi yardımları gönderme çalışmalarını bundan sonraki süreçte de devam edecektir. Diyarbakır merkezli olan derneğin yirmi ilde temsilciliği bulunmakta, bağımlı birey ve  ailelere gönüllü danışmanlık  psiko-sosyal ve ekonomik destek çalışmalarını gerçekleştirmektedir. 2021 yılı içerisinde Deniz Feneri Derneği işbirliğinde toplam bu yıl içinde toplam 5000 öğrencimize  kıyafet yardımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta bağışçılarımız olmak üzere gönüllü ve üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim