MÜCADELE- AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır’da yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

BİSMİL’DE 10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Kasım Ayı içerisinde yaptıkları çalışmaları değerlendiren İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın açıklamaları şöyle: "Bismil ilçemizde Organize Sanayi Bölgesi yapılması konusunda ilgili Vali yardımcımız ve bürokratlarımızla saha çalışmalarını gerçekleştirdik. Başlayacak çalışmalar ile Bismil’de Tekstil Organize Sanayi Bölgesi ve Çırçır Fabrikaları Sanayi Sitesi yapılacak. Bu yatırımlar ile birlikte yaklaşık 10.000 kişiye iş imkanı sağlamayı hedefliyoruz. Bu şekilde Bismil’deki işsizlik sorunu ve istihdam eksikliğini çözmüş olacağız.

 

DİYARBAKIR-BATMAN ARASINA RAYBÜS GELİYOR

Diyarbakır ile Batman arasında karşılıklı seferler yapacak olan Raybüs seferleri için gerekli çalışmalara başlandı. Dört vagondan oluşan, her bir vagonunda yaklaşık 200 yolcunun seyahat edebildiği Raybüs seferleri ile vatandaşlarımız; Diyarbakır ile Batman ilimiz arasında hem daha ucuza, hem de daha güvenli bir şekilde Otobüs konforunda seyahat etme imkanına kavuşacaklar. Bu çalışmaların başlayacak olmasından dolayı Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ediyoruz.

 

“GENÇ ÜYE KAYDI SIRALAMASINDA TÜRKİYE’DE 3. OLDUK”

Kasım ayı içerisinde Teşkilatlar olarak yine yoğun çalışmalar içerisinde olduk. Bağlar Gençlik Kolları Başkanlığımız Kasım ayında yeni genç üye kaydı sıralamasında Türkiye’de 3.oldu. Gençlik kollarımızı buradan bir kez daha tebrik ediyoruz. İlçe İlçe 2023’e sloganı ile gerçekleştirmekte olduğumuz saha çalışmalarımız kapsamında Yenişehir, Çüngüş ve Hazro ilçelerimizde programlarımızı gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde tüm teşkilatımız bir bütün halinde Diyarbakır’ın her köşesinde sahada olmaya, vatandaşlarımızla buluşmaya, onların sorun ve beklentileri ile hemhal olmaya devam ediyoruz. Biz kararlıyız ve inançlıyız.

 

“DİYARBAKIR’I KAZANACAĞIZ”

Yılmadan, yorulmadan, önümüze çıkan bütün engelleri bir bir aşarak, ayağımıza pranga olan sureti haktan görünenleri bertaraf ederek Diyarbakır’ın 1047 mahallesinde sokak sokak, kapı kapı dolaşarak İnsanlarımızın yüreğine dokunacağız. Hükümetimizin yapmakta olduğu Hizmet siyasetini Teşkilatlar olarak Gönül siyaseti ile taçlandıracağız ve Diyarbakır’ı kazanacağız" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim