MÜCADELE- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

 

DİYARBAKIR'DA YAPILAN ATAMALAR

Ağrı Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Ergani Kaymakamlığı’na,

 

Kars Digor Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Bismil Kaymakamlığı’na,

 

Kütahya Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, Hazro Kaymakamlığı’na,

 

Konya Tuzlukçu Kaymakamı Abdullah Yüksel, Hani Kaymakamlığı’na,

 

Sivas Akıncılar Kaymakamı Muhammed Evlice, Lice Kaymakamlığı’na atandı.

 

Öte yandan Hatay Hassa Kaymakamı olarak görev yapmakta iken 14 Ekim 2020 tarihli Bakanlık Onayı ile Dicle ilçe Kaymakamlığına geçici olarak görevlendirilen Kadir YURDAGÜL yayımlanan kararnameyle Dicle İlçe Kaymakamlığına, Hakkari Çukurca Kaymakamı olarak görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 11 Ocak 2021 tarih ve 346 sayılı yazı gereğince Silvan Kaymakamlığına görevlendirilen Murat Öztürk''ün de ataması Silvan Kaymakamlığına yapıldı

 

Yayımlanan kararname de Diyarbakır Vali Yardımcılarından Ahmet Yıldız Bayburt Vali Yardımcılığına, Onur Yeniay Diyarbakır Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanırken Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız'da Diyarbakır Vali Yardımcılığına görevlendirildi.

 

Atamaların, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. (Mücadele Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim