MÜCADELE- Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile Fabrika Mahallesinde bu kez çocuklar için içerisinde Çocuk Üniversitesi ve Çocuk Yaşam Parkı inşasına başlanıyor. Fabrika Mahallesi’nde yapımına başlanacak olan Çocuk Üniversitesi ve Çocuk Yaşam Parkının ilçeye yeni bir vizyon kazandırması hedeflenen proje ile çocukların hem eğitim almaları hem de eğlenmeleri sağlanacak.

 

Küçük yaşta alınan nitelikli bir eğitimin ülkenin kaderini belirlediğini belirten Kaymakam Beşikçi,  “Bu nedenle çocukların iyi eğitim almalarını ve eğlenirken öğrenmelerini destekliyoruz. Fabrika Mahallemizde 5.600 metrekare alana Çocuk Yaşam Parkı inşa ediyoruz. Parkımızda şehrimizin ilk Çocuk Üniversitesi ile ilk Bebek ve Çocuk Kütüphanesi'ni kuracağız. İçerisinde macera parkuru, oyun alanları ve yeşil alanlarıyla çocukların ilgi odağı olacaktır. Fabrika Mahallesinde yer alacak bu proje Yenişehir Belediyesi’nin minik sakinlerine armağanıdır." Dedi

 

GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİNE LAYIK BİR MEKÂN

Öte yandan Başkan Beşikçi, İnşaatına başlanacak olan Çocuk Yaşam Parkı projesinin tasarımı ve eğlenceli iç mimarisiyle geleceğin mühendislerine ve öğretmenlerine layık bir park mekân armağan edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." Şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim