MÜCADELE- TFF 2.Lig'de mücadele eden Diyarbekirspor'da üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası birçok kez teknik direktörlerle yollar ayrılmıştı. Diyarbekirspor yönetimi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla teknik direktör seçimi için alışıldık olunmayan bir yola başvuruldu.

 

Diyarbekirspor’dan yapılan açıklama şöyle, “Geride bıraktığımız Pazar günü oynadığımız Kahramanmaraşspor maçı sonrası almış olduğumuz mağlubiyet ne yazık ki taraftarımız kadar bizleri de derinden üzmüştür. Alınan mağlubiyet sebebiyle takımımızda teknik direktörlük görevini devam ettiren Aytekin Yıldırım ve ekibi takımımızdan ayrılmış, artık yalnızca takımımız menfaatine ve değerli Diyarbekirspor taraftarı adına kararların alınması yönetimimizce ve taraftar gruplarımızca kesinleştirilmiştir.

 

Ne kadar zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım bizi bugün biz yapan taraftarımızı asla unutmamış ve her yorumuna her zaman önem vermiş, taraftarımızın desteğiyle daha nice şampiyonluklar yaşamayı ümit eden bir takım olarak “TAKIMIMIZDA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNİ DEVAM ETTİRMESİNİ İSTEDİĞİNİZ” hocayı bizlere yorum olarak belirtmenizi ve takımımızı daha iyi yerlere beraber getirmeyi istiyoruz.

 

Aytekin Yıldırım ve Ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, futbol hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz.” (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim