MÜCADELE- 3-4 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da olacak olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 3 Eylül 2021 günü Diyarbakır annelerini ziyaret edecek, aynı gün akşam Mardin’de düzenlenecek olan “Üretim Devrimi Kurultayı”’na katılacak. 4 Eylül 2021 günü de Saat 14.00’te bir otelde yapılacak olan Vatan Partisi Diyarbakır İl Kurultayına katılacak.

 

“DİYARBAKIR’IN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİK”

Diyarbakır’ın sorunlarını, çözüm önerilerini ve kurultay hazırlıklarını anlatan Vatan Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ferdi Tanhan, “Diyarbakır’ın en büyük sorunu işsizlik… O yüzden gençlerimizin partimize büyük bir ilgisi var. Diyarbakır’ımızın tarımda en büyük sorunu enerji, çiftçimize verilen desteklerin DEDAŞ tarafından kesilmesi ve elektrik borçlarının yüksek olması… O yüzden köylülerimiz, çiftçilerimiz Vatan Partisini bir çözüm merkezi olarak görüyorlar. Sanayicilerimiz, esnafımız hepsi üretim devrimi programımıza sahip çıkıyorlar. Diyarbakır’ın üretmesini istiyorlar. Artık Diyarbakır’da sadakaya, uyuşturucuya, güvenlik sorunlarına geçit yok. Diyarbakır üretmek istiyor. Üretmek için de partimize başvuruyor. Biz Vatan Partisi olarak Diyarbakır’ın başını dik kılacağız, Diyarbakır’ın isteklerini yapacağız.

 

“DİYARBAKIR’A İKİ VAADİMİZ VAR, BİRİNCİSİ ÜRETİM İKİNCİSİ BİRLİKTİR”

Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in de katılacağı kurultayımızla birlikte burada muazzam bir birlik ve üretim ortamı oluşturacağız. Diyarbakır’a iki vaadimiz var, birincisi üretim ikincisi birliktir. Üretim olmadan birlik olmaz, birlik olmadan üretim olmaz. İşte o zaman özgürlük içinde, refah içinde, barış içinde, huzur içinde yaşarız.

 

“DİYARBAKIR, TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLACAK”

Diyarbakır, Türkiye’nin yıldızı olacak, Avrasya’nın yıldızı olacak, o yüzden çok heyecanlıyız. Diyarbakır’a acı yakışmaz, bir tek kebabın acısı yakışır. Biz Diyarbakır’a bundan sonra mutluluklar ve müjdeler getirmeyi vaat ediyoruz. Bunda da başarılı olacağız. Vatan Partisi'ni Diyarbakır’da iktidar yapacağız, umudu büyüteceğiz. Bütün Diyarbakırlı hemşerilerimizi kurultayımıza davet ediyorum.” Dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim