MÜCADELE- Diyarbakır Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ahmet Karaaslan’ın Eşi Tülin Karaaslan,  Ergani’de yaşayan mağdur ailelerin 18 yaş üstü nişanlı kızlarına çeyiz ihtiyaçlarında destek oluyor.  Kaymakam Karaaslan’ın eşi Tülin Karaaslan tarafından nişanlı kızlar ve aileleri ziyaret edilerek, Türk gelenek ve göreneklerinde önemli bir yer tutan “çeyiz bohçası” hediye ediliyor.

 

 

Kaymakam Karaaslan’ın eşi Tülin Karaaslan’ın öncülük ettiği ve İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ömer Kaygısız’ın eşi Havva Kaygısız’ın da katıldığı projede, nişanlı kızlar için çeyiz bohçası hazırlanmasında ailelerin kendilerini mağdur hissetmemesi ve Ergani’de faaliyet gösteren Aile Destek Merkezlerindeki kadın kursiyerlerin el emeğiyle ürettiği çeyizlik ürünlerin değerlendirilmesi amaçlanıyor.

 

Projeyle bizzat ilgilenen Tülin Karaaslan, Ergani Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ekonomik durumunun iyi olmadığı tespit edilen ailelerin evlerine ziyarette bulunarak, hazırladıkları çeyiz bohçalarını hediye ediyor. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim