MÜCADELE- Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık beraberinde Genel Sekreter Hüseyin Can,  Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Yıldırım, Denetim Kurulu Üyesi Şükrü Can, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç, Türk Kızılay Diyarbakır şubesinde Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Genç Kızılay il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay Kadın kolları il ve ilçe yönetimiyle ve gönüllülerle bir otelde bir araya geldi.

 

Ziyarette Kızılay Diyarbakır Şube Başkanı Mesut Işık’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kınık ‘Türk Kızılay’ımızın Diyarbakır Şubesinin insani yardım, toplum sağlığı ve afet temelli kapasitelerini artırmak için şehrimize önemli yatırımlarımız olacak” dedi.

 

“DİYARBAKIR POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK OLAN BİR ŞEHRİMİZ”

Dr. Kerem Kınık, "Diyarbakır potansiyeli çok yüksek olan bir şehrimiz. Türk Kızılay Diyarbakır Şube Başkanımız Mesut Işık ve yönetiminin de bu şehrin potansiyelini seferber etmesiyle beraber bu anlamda Türk Kızılay faaliyetlerimiz canlanmış oldu. Bundan sonra da çabalarımıza devam edeceğiz. Kızılay'ın hem hayır faaliyetleri hem de gelir getirici faaliyetleri açısından Diyarbakır gerçekten bereketli bir ilimiz. Peygamber ve sahabeler şehri Diyarbakır güzel bir potansiyelle bize destek veriyor. Biz de merkezden elimizden geldiği kadar bu faaliyetleri artırmaya gayret ediyoruz. Bunun dışında da Türk Kızılay'ın Diyarbakır’daki projelerini Mesut başkanımızın koordinesinde arttırmaya devam edeceğiz." Dedi 

 

“DİYARBAKIR’IN HER KÖŞESİNDE VARIZ”

Türk Kızılay Diyarbakır Şube Başkanı Mesut Işık ziyaret sebebiyle duyduğu memnuniyetleri iletirken, “2019 yılı Şubat ayıp itibariyle göreve geldiğimizden bu yana şube bütçemizi 10 kat büyütmüş bulunmaktayız, güçlü Genç Kızılay ve Kızılay Kadın teşkilatları kurarak hizmetlerimizi ilimizin her noktasına ulaştırmaya vesile olduk ve çalışmalarımıza ara vermeden toplumsal direnci yükseltmek üzere faaliyetlerimize devam edeceğiz diyerek sözlerine devam etti. Merkez 4 şube ve taşra şubelerimizle güçlü adımlarla Diyarbakır’ın her köşesinde varız. Sayın Genel Başkanımız Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyelerine başarılı yönetimleri ve şehrimize olan desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunarız, bundan sonraki süreçte şehrimize yeni yatırımlarımızı ve projelerimizi gerçekleştirmek adına istişarelerimiz artarak devam edecektir”  diyerek sözlerini bitirdi. 

 

Daha sonra Merkez Şubede Başkan Kınık ile Diyarbakır’ın ilçe başkanları, kadın ve genç başkanlarla yaptığı istişare toplantısı ardından Başkan Işık, Genel Başkan Kınık’a hediye takdiminde bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim