MÜCADELE- 24 saat içerisinde Ordu'nun Korgan ilçesinde, Hatay'ın Payas ilçesinde ve İstanbul Bahçelievler'de 3 kadın, boşanma aşamasında oldukları eşleri tarafından öldürüldü.

 

ÖLDÜRDÜ, PİŞKİN PİŞKİN SİGARA İÇTİ

İstanbul Bahçelievler'de meydana gelen olayda Hanife Demirci çocuklarını okula götürdükten sonra ekmek alarak evine döndüğü sırada boşanma aşamasında olduğu eşinin saldırısına uğradı. Satı Mehmet Demirci, Hanife Demirci'yi ekmek bıçağı ile defalarca bıçaklayarak öldürdü. Görgü tanıkları Satı Mehmet Demirci'nin Hanife Demirci öldürdüğü anları, "Dediklerine göre kadının şah damarını kesmiş. Adam bir de orada durmuş sigara içiyor pişkin pişkin. Yani kadın yere düştüğünde de bıçaklamaya devam etti. Sonra ileri gitti biraz sigara içti" ifadeleriyle anlattı.

 

ARAÇLA EZEREK VAHŞİCE KATLETTİ

Ordu'nun Korgan ilçesinde meydana gelen olayda, İbrahim P. isimli şahıs boşanma aşamasında olduğu ve 4 çocuk annesi eşi Selime P.'yi araçla ezerek vahşice katletti. İbrahim P.'nin, Selime P.'yi öldürdüğü anlarda 4 çocuğu da oradaydı ve annelerinin ezildiği anları seyrettiler. Hastaneye kaldırılan Selime P. kurtarılamadı.

 

EŞİNİ EŞARPLA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Hatay'ın Payas ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Harun Kafalı (43) isimli şahıs eşi Sanem Kafalı'yı (35) katletti. 3 çocuğunu okula gönderdikten sonra eşi ile tartışan Harun Kafalı, Sanem Kafalı'yı eşarpla boğarak öldürdü. Harun Kafalı, eşini öldürdükten sonra çocuklarını bir akrabalarına bırakarak teslim oldu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim