MÜCADELE HABER- Yarışmaya Şanlıurfa’dan katılan Hikmet Karakurt, anlattığı hikayeyle başta sunucu Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere tüm Türkiye’yi duygulandırdı. Yarışmacı bir sonraki programda 250 bin TL'lik soruya cevap verecek. 22 yaşındaki Hikmet eğer doğru cevabı bulursa rekor için 1 sorusu kalacak.

 

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan katılan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt yarışmadan kazanacağı paranın tamamını kardeşlerinin eğitimi için harcama sözü verdiğini dile getirdi. Yarışmadaki performansıyla izleyenler tarafından takdir ve mutlulukla karşılandı. Gelecek hafta 250 bin TL'lik soruya cevap verirse milyoner olması için 1 sorusu kalacak.

 

 

ATV'de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa'dan Hikmet katıldı. Başarılı yarışmacı 250 bin TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı. 8 çocuklu bir ailenin çocuğu olan 22 yaşındaki Hikmet Karakurt sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında yer alıyor.

 

Urfalı Hikmet, yarışmada ödül kazanırsa bu parayı yedi kardeşinin eğitimi için kullanmak istediğini söyledi. Tarlalarda mevsimlik olarak çalışan bir ailenin, çocuğu olan Hikmet Karakurt, Sakarya Üniversitesi'nde Elektrik-Elektronik bölümünde okuyor.

 

Editör: TE Bilisim