Orhan YALÇIN

MÜCADELE HABER-  "Anneler Günü" nedneiyle Diyarbakır Valisi  Münir Karaloğlu, bir mesaj yayımladı.Vali Karaloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“ Ayaklarının Altı Öpülesiler…Şefkatin ve merhametin sembolü, her koşulda evlatlarını koruyup kollayan fedakâr annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.
Bizler, cennetin annelerin ayakları altında olduğunu söyleyen bir Peygamberin ümmeti olarak anneleri baş tacımız kabul eden, anneliği dünyadaki en kıymetli mertebe olarak gören “Anne gibi yar olmaz” diyen bir kültürün varisleriyiz. Annelerimizin yüzlerinin gülmesi, onların her daim mutlu olması için çalışmak bizim için hizmetlerin en büyüğüdür. Bir annenin evlat acısı ve hasreti dünya hayatındaki en büyük acılardandır. Tarihin tüm yaşanmışlıklarına tanıklık etmiş Diyarbakır’ımız, annelerimizin evlatlarına duydukları hasrete tanıklık ediyor. Diyarbakır Annelerimiz, terör örgütüne karşı evlatları çalınan anneler olarak iradelerini ortaya koyarak direniş gösteriyor.
Çözüm, annelerimizdedir. Kurtuluş, annelerimizdedir. Diyarbakır’daki huzur ve güven ortamının teminatı annelerimizdir. Koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla en iyi rehberlik edecek olan onlardır.
Bizi Diyarbakır’ın Surları gibi sarıp sarmalayan, koruyan kollayan; Hevsel’i gibi bereket saçan Diyarbakır anneleri başta olmak üzere tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.
Ayaklarının Altı Öpülesiler… Anneler, gününüz kutlu olsun.”

Editör: TE Bilisim