MÜCADELE- Kulp Belediyesine ait açık alanda başlayan dama turnuvasının ilk karşılaşmalarını izleyen Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mustafa Gözlet “İlçemizde Dama oyununa ilgi duyan gençlerimiz ve yaşlılarımızı aynı etkinlikte bir araya getirebilmek, ortak heyecanın etrafında buluşturmak için böyle bir organizasyon düzenledik. Keyifli sohbetler eşliğinde oynanan dama müsabakalarını izlemek büyük bir keyif verdi. Oyuncuların heyecanını yüzlerinde izlemek bizleri de heyecanlandırdı. Turnuvaya katılan bütün oyunculara katılımlarından dolayı teşekkür eder, oynayacakları müsabakalarda başarılar dilerim” dedi.

           

Turnuvaya katılan oyuncular, düzenlenen organizasyonun kendilerini çok mutlu ettiklerini ifade ederek Kulp Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Mustafa Gözlet’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.

               

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce, turnuvanın İlk etapta puan usulü, daha sonraki aşamaların çapraz eşleşmelerle devam edileceği ifade edilerek dama severlerin bugün ve yarın saat 13:00’ de oynanacak müsabakaları izlemeye davet edildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim