Mücadele Haber, günün öne çıkan haber ve gelişmeleri günün sonunda derleyip değerli okuyucu ve takipçilerine sunuyor.

 

“KADIN FUTBOLU GÖRMEZDEN GELİNİYOR!”

Amedspor Kadın Futbol Şube Sorumlusu Hatice Dündar, Kadın Futbol Ligleri’nin oynatılmaması ve Amedspor Kadınlar Futbol Takımı’nın çalışmaları hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-kadin-futbolu-gormezden-geliniyor-99938.html

 

 

DİYARBAKIR’DA BİR ‘AZİM KİTAP KULÜBESİ’NİN HİKÂYESİ

Diyarbakır Yenişehir İlçesi Ofis semtindeki Sanat Sokağı’nda kitap satan ve başından geçen bir hikâyeyi anlatan görme engelli Süleyman Acar, 3 yıl önce denetime çıkan zabıtalarla yaşadığı diyaloğu ve sonrasında yaşananları anlattı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-bir-azim-kitap-kulubesi-nin-hik-yesi-99940.html

 

 

AMED VE DİYAR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDAN ELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda Amedspor deplasmanda Kastamonuspor’a 1-0, Diyarbekirspor ise deplasmanda Sakaryaspor 2-0 mağlup olarak kupadan elendiler.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-amed-ve-diyar-ziraat-turkiye-kupasi-ndan-elendi-99952.html

 

 

DİYARBAKIR’DA 500 BİN DEKAR TARIM ARAZİSİ SULANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımlarla Diyarbakır’da 2020 yılı içerisinde 500 bin dekar tarım arazisi sulandı.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-500-bin-dekar-tarim-arazisi-sulandi-99947.html

 

 

DİYARBAKIR’DA KORONAVİRÜSE KARŞI CANLI HEYKEL PERFORMANSI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçıları, dünyayı sarsan koronavirüse karşı basit ancak etkili önlemeler alınabileceğine dikkat çekmek için canlı heykel performansı sergileyecek.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-da-koronaviruse-karsi-canli-heykel-performansi-99955.html

 

 

DİYARBAKIR ŞEHİR TİYATROLARI PERDELERİNİ YENİDEN AÇIYOR

Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Şehir Tiyatroları, pandemi nedeniyle ara verdiği gösterimlerine, 'Lotus' ve 'En Kahraman Kim' oyunlarıyla perdelerini yeniden açıyor.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-diyarbakir-sehir-tiyatrolari-perdelerini-yeniden-aciyor-99956.html

 

 

DÜNYANIN TEK TRAVERTEN SET GÖLÜ ‘KESİN KORUNACAK HASSAS ALAN’ İLAN EDİLDİ

Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde bulunan ve dünyanın tek traverten set gölü olan Otlukbeli Gölü, "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Haberin devamı:  https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-dunyanin-tek-traverten-set-golu-kesin-korunacak-hassas-alan-ilan-edildi-99937.html

 

 

ŞIRNAKLI ÇOCUKLARDAN İZMİRLİ AKRANLARINA OYUNCAK YARDIMI

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Şırnak ve İzmir'deki çocuklar el ele' yardım kampanyasında çocuklar oyuncaklarını paylaştı. Şırnak öğrencileri İzmir'de depremden etkilenen çocuklara oyuncaklarını gönderdi.

Haberin devamı: https://mucadelegazetesi.com.tr/haber-sirnakli-cocuklardan-izmirli-akranlarina-oyuncak-yardimi-99949.html

Editör: TE Bilisim