MÜCADELE- Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin göreve gelir gelmez Belediyeye ait Makine İkmal Bakım Onarım Atölyesi alanında bulunan boş alanı atölyeye çevirmesi belediye bütçesinden yıllık 2 milyon TL’lik tasarruf sağladı.

 

Yenişehir Belediyesi olarak sağladıkları tasarrufla Yenişehir ilçesinde daha kaliteli ve her yere ulaşabilen bir temizlik hizmeti sunduklarını vurgulayan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, "Hem farklı ebatlarda çöp konteyneri üretiyor hem de mevcut çöp konteynerlerini farkındalık oluşturmak amacıyla boyayarak dış görünümlerini revize ediyoruz.”

 

 

AYLIK 220 ÇÖP KONTEYNERİ

Üretimin ilk aşamasından montajına kadar tüm sürecin belediyede görevli personeller tarafından yapıldığını da anlatan Başkan Beşikci, "Atölyemizde günlük ortalama 50 çöp kovası ile 400 ve 800 litre kapasite aralığında aylık 220 çöp konteyneri üretmeye başlamış bulunmaktayız. Ürettiğimiz bu çöp kova ve konteynerleri, Yenişehir Belediyesi'nin ihtiyacını karşıladıktan sonra Diyarbakır'daki diğer belediyelerimizin de ihtiyacını karşılıyoruz. Sağlamış olduğumuz bu önemli tasarrufla Yenişehir ilçemize daha kaliteli ve her yere ulaşabilen bir temizlik hizmeti sunmaktayız." Dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim