Müge Anlı’nın sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert programına 8 yaşındaki kızını aramak için katılan Umut Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında da 8 yaşındaki kızları Melodi Naz’ı götürdüğünü belirtti. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında olduğu ifade eden Yetik, tek derdinin kızının velayetini almak olduğunu ifade etti.

Diyarbakır da var! Bakanlıktan deprem bölgesine müjde Diyarbakır da var! Bakanlıktan deprem bölgesine müjde

TORUNUMU DOĞURACAK

Yetik, gözyaşlarına boğulurken yaptığı açıklamalarında, "Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. "Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu doğuracak." dedi.

OĞLU VE BOŞANDIĞI EŞİ KAÇTI!

Yetik, oğlu ve eski eşinin kendisine kumpas kurduğunu belirterek, "Bana bir kumpas kurup kaçtılar. 30 Mart gecesi oğlum ısrarla bana kuaför müşterimizin aradığını, ısrarla oraya gitmemiz gerektiğini söylediler. Araç geldi, araca bindim, 15 dakika sonra jandarma ekipleri aracı durdular, çantamdan birkaç yasaklı madde çıktı. İfademi verdikten sonra beni serbest bıraktılar. Çünkü benim geçmişimde suç dosyası yok, kendimden çok eminim. Hastaneden hep birlikte çıktıktan sonra bana ne olduğunu sordular. Ben temiz çıkarsam bunu yapan kişinin kumpastan yargılatacağımı söyledim, ne olduysa bu blöften sonra oldu. O gün 9'dan sonra ne Tuğçe'nin ne de Mustafa'nın telefonlarına ulaşamadık, beni hapse attıracaklardı başaramayınca kaçtılar" dedi.

Umut Yetik’in eski eşi (29) ise Yetik’in 19 yaşındaki oğlu ile ilişkilerini canlı yayında kabul etti ve üvey oğlu ile ilişkisinin 9 ay önce başladığını söyledi.

Muhabir: Ejder Ediz IŞIK