• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599
00:51 AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor’un yeni transferi Ömer Bayram hedefini açıkladı, taraftarlara söz verdi. İşte detayları…

5 saat önce MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da demiryolu taşımacılığı yapan Güney Ekspres tren bilet fiyatlarına dev zam geldi. Peki, Diyarbakır tren bilet fiyatları ne kadar oldu?

6 saat önce SON DAKİKA

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür endişelendiren bir açıklama yaptı.

8 saat önce AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, daha önce Milli Takım ve Galatasaray forması giyen Ömer Bayram’ı transfer ettiğini duyurdu. Peki Ömer Bayram kimdir?

8 saat önce MÜCADELE ÖZEL

Son zamanlarda doğu şehirlerinin kültürünü ve güzelliklerini yakından tanıtan Ragip Narin Prag'dan Diyarbakır'ın Malabadi Köprüsü'ne ışınlandı.

8 saat önce SON DAKİKA

AFAD, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Ambar Çayı’na serinlemek için giren 14 yaşlarındaki bir çocuğun boğulduğunu açıkladı.

10 saat önce SON DAKİKA

Son dakika… AFAD Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

10 saat önce SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Kulp ve Hani ilçelerinde düzenlenen bir operasyonda duvarın içinde uyuşturucu madde ekildiği ortaya çıktı.

11 saat önce AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Kartepe’deki kamp hazırlıkları kapsamında dördüncü maçına çıkıyor. İşte Türkmenistan Şagadam FK…

12 saat önce SPOR

Süper Lig’e bu kez antrenör olarak dönen Alex de Souza nokta transferler için kolları sıvarken Diyarbakırlı kaleciyi de kadrosuna kattı.