Dizi çekimleri Diyarbakır’da! Mahsun Kırmızıgül'den açıklama geldi Dizi çekimleri Diyarbakır’da! Mahsun Kırmızıgül'den açıklama geldi

Meta’nın son zamanlarda geliştirdiği ve birçok kullanıcı bulunan Threads, Türkiye’de kapanacağı gündeme geldi. Threads kullanıcıları, uygulamaya girdikten sonra bir uyarı ile karşılaştı. Meta'nın metin tabanlı sosyal medya platformu Threads, Türk Rekabet Kurumu'nun ara emrine uymak için geçici olarak kapatılacak. Peki Threads kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman son, tekrardan açılacak mı, ne zaman açılacak? 

THREADS NEDİR?
Meta’dan yapılan açıklamada, Threads’in metin içeriklerini paylaşmak ve herkese açık sohbetlere katılmak için Instagram ekibi tarafından oluşturulmuş yeni bir uygulama olduğu bildirildi.

THREADS KAPANACAK MI?
Threads uygulamasında kullanıcıların karşısına çıkan uyarı şöyle;

"Rekabet Kurumunun kararı nedeniyle, Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılmayacak. Profilin devre dışı bırakılacak fakat bilgilerini indirebilir ve profilini istediğiniz zaman silebilirsin. Türkiye'deki Threads topluluğuna değer veriyoruz ve yakında geri dönmeyi umuyoruz"

Kaynak: Haber Merkezi