Spor Smart programında konuşan Serkan Reçber, Amedspor’da karşılaştığı misafirperverlikten ve projelerden çok etkilendiğini belirtirken, istifa gerekçesinin tamamen "çalışma yöntemi ve prensip anlaşmazlığı" olduğunu vurguladı.

"BEKLENTİMİN ÇOK ÜZERİNDE BİR HEYETLE KARŞILAŞTIM"

Görüşme sürecinin çok olumlu başladığını ve kulübün vizyonunu beğendiğini ifade eden Serkan Reçber, yaşanan süreci şu sözlerle aktardı:

Besnik Hasi’den Amedspor’a “Anderlecht” modeli: Açıklama yaptı!
Besnik Hasi’den Amedspor’a “Anderlecht” modeli: Açıklama yaptı!
İçeriği Görüntüle

“Gerçekten Amedspor beni aradı benimle çalışmak istediğini belirtti. Biraz projelerinden bahsettiler, ilgimi çekti. Neden olmasın dedim, Diyarbakır’a gittim. Muazzam şeyler duydum, kulüp yapısını da yaklaşımı da beğendim. Gerçekten beklentimin çok üzerinde bir heyetle karşılaştım. Harikaydı. Sonra işin ekonomik kısmını konuştuk anlaştık.

“BU YÖNTEM BANA UYMUYORDU”

Ondan sonra benim uçağım vardı saat sekizde. Hemen bir toplantı yapalım denildi. Toplantıya girdik, bunu eleştirmek için söylemiyorum saygı duyuyorum. Denildi ki akademimizin başında Sertaç hoca var, scoutun başında Adar hoca var. Futbol şube var denildi Baran Başkan ve Nedim Başkan. Transfere siz karar vereceksiniz onlar değerlendirecek denildi. Bunlar benim çalışma prensibim olarak çok çalışabileceğim bir şey değildi. Bu yöntem bana uymuyordu.

“AMEDSPOR’DAYKEN HİÇBİR FUTBOLCUYLA GÖRÜŞMEDİM”

Bende kırmadan dökmeden hemen işe başlamadan ve sorumluluk almadan ayrıldım. Besnik Hasi transferinin içerisindeydim bıraktığımı söylemedim ki transfer kısmı bozulmasın. Sosyal medyada çok yazıldı çizildi. Ben Amedspor’dayken hiçbir futbolcuyla görüşmedim. Amedspor’a da hiçbir oyuncuyla alakalı alınsın veya alınmasın diye bir konuşma yapmadım ki bir zarar olmasın. Asla görev aldığım o kısa sürede hiçbir oyuncuyla ya da menajerle görüşmedim konuşmadım.

“CANI GÖNÜLDEN İSTERİM AMEDSPOR BAŞARILI OLSUN”

Diyarbakır’da çok güzel ağırlandım, canı gönülden isterim çok başarılı olsunlar. Tüm Amedspor ailesine başarılar diliyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi