Türkiye’nin 5 farklı kentinde yaşanan ayrı olaylarda 7 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Pazar günü (9 Ağustos) Afyonkarahisar, Aksaray, Çorum, Mersin ve Kayseri'de yaşanan silahlı olaylarda 7 kişi hayatını kaybetti.

Düğün günü facia: Damat adayı dünyaevi yerine cezaevine girdi
Düğün günü facia: Damat adayı dünyaevi yerine cezaevine girdi
İçeriği Görüntüle

Osmaniye Olay Yeri Polis Kavga

OĞLUYLA TARTIŞAN İKİ KİŞİYİ TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ
Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde husumet nedeniyle çıkan tartışmada S.Y. (78), tüfekle araçtaki U.Y. ve M.Ş.’ye ateş açtı. Ağır yaralanan iki kişi hastanede hayatını kaybederken, S.Y. ve oğlu M.Y. gözaltına alındı.

MERSİNDE İKİ AYRI OLAYDA 2 KİŞİ ÖLDÜ
Mersin’in Tarsus ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada silahla vurulan Halil İbrahim Tarhan ve Ümit İğde hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yine Mersin’in Mezitli ilçesinde Bir kişiye yönelik silahlı saldırıda 26 yaşındaki Özhan Büyük hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Seken kurşunlardan biri minibüse isabet etti. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen A.U. gözaltına alındı.

ÖNCE BİBER GAZI SIKTILAR SONRA BIÇAKLADILAR
Kocasinan’da iki grup arasında çıkan kavgada, biber gazı sıkılan yabancı uyruklu N.M. ile S.M. bıçakla yaralandı. S.M. hastanede hayatını kaybederken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

AKSARAY’DA ALACAK VERECEK KAVGASI: 2 ÖLÜ
Aksaray’da alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Osman B., Murat A. ve Ali S.’ye ateş açtı. Murat A. ve Ali S. hayatını kaybederken, kaçan şüpheli Osman B. saklandığı evde yakalandı.

Olaylarla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA