Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Bilardo Takımı, Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen 2025 Yılı Kulüpler Arası 1. Lige Yükselme Müsabakalarında başarıdan başarıya koşuyor. Diyarbakır toplam 39 takımın katıldığı turnuvanın ilk turunu lider tamamlayarak ikinci tura yükselmişti.
ÇEYREK FİNALDEN FİNALE DOĞRU
Aynı gün oynanan çeyrek final karşılaşmasında da üstünlüğünü sürdüren Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Bilardo Takımı, Urla Spor Kulübü’nü mağlup ederek yarı finale yükselmeyi başardı. 5 Aralık günü saat 10.30’da final için Diyarbakır takımı masaya çıkacak. Final mücadelesi ise 14.00’te olacak.
DİYARBAKIR TARİHİNDE BİR İLK
Takımın başarısını değerlendiren Antrenör Baran Suna, “Diyarbakır tarihinde ilk kez bir bilardo takımı Yükselme Ligi’nde yarı finale kalmayı ve kupa kaldırmayı garantiledi. Bilardo müsabakalarında yarı finale çıkan dört takım kupayı garantiliyor. Yarınki karşılaşmalarda sonuç ne olursa olsun, ilk dörtte olduğumuz için kupa töreninde kürsüye çıkacağız.” dedi. Yarı Final maçını buradan canlı olarak izleyebilirsiniz. ( https://lig.bilardo.gov.tr/gruplar.aspx )
Final yolunda Diyarbakır takımına başarılar dileriz.




