Amedspor geçtiğimiz günlerde önce Şanlıurfaspor’da performans göstermekte olan Mert Çapar ile anlaşma sağlamış ve oyuncu ile anlaşma imzalamıştı. Çapar, Şanlıurfaspor’un geçtiğimiz sezon şampiyonluk karşılaşmasında gösterdiği performans ve sezon içerisinde ki genel performansı ile beğenileri kazanmış kulübün TFF 1.Lige çıkmasına büyük katkılar sunmuştu. Oyuncu TFF 1.Ligdeki performansı ile geçtiğimiz sezonu arattı futbolcu devre arasında forvet eksikliği yaşamakta olan Amedspor ile anlaşma sağlamıştı. Peki Mert Çapar Amedspor’a kaç milyon liraya mal oldu?

Mert Çapar

AMEDSPOR’DAN MERT ÇAPAR’A BEŞ MİLYON LİRA
Şanlıurfaspor’da gösterdiği performans sonrasında Amedspor’un da listesine eklenen oyuncuyla görüşmeler yapıldı anlaşmalar imzalandı. Mert Çapar için Amedspor Şanlıurfaspor’a tam tamına beş milyon liralık bir ödeme yaptı. Oyuncunun maliyetinin yüksek olması da oldukça şaşırttı. Peki Amedspor’da diğer transfer Çekdar Orhan’ın maliyeti ne kadar oldu?

Çekdar Orhan

ÇEKDAR ORHAN’IN MAYIS AYINDA BONSERVİSİ BİTİYORDU!
Geçtiğimiz senelerde de Amedspor’da kiralık olarak performans göstermiş olan Çekdar Orhan kulübe bu kez bonservisi ile birlikte geldi. Fakat Orhan’ın Giresunspor’daki bonservisi önümüzdeki Mayıs ayının 31’inde bitiyordu. Yani bu tarihten itibaren oyuncu boşta olacaktı. Ancak Amedspor oyuncuyu bu şartlarda kiralamak yerine 3.5 milyon liralık anlaşma ile transfer etmeyi tercih etti.

GİRESUNSPOR BAŞKANI AÇIKLADI
Amedspor’da Başkan Aziz Elaldı transferlerin maliyeti hakkında herhangi bir açıklama yapmazken Çekdar Orhan transferinin maliyeti hakkında Giresunspor Başkanı açıklama yaparak 60 milyon liralık nakit paraya ihtiyaçları olduğunu duyurdu. Giresunspor Başkanı Çekdar Orhan transferinden gelecek olan 3.5 milyonun 2 milyon lirasının peşin olarak alındığını geri kalan 1.5 milyon lirasının da iki ayrı taksite ayrıldığını açıklayarak bu paranın Giresunspor’u bir nebze de olsa rahatlatacağını belirtti.

Amedspor’un kongresi ne zaman? Elaldı aday olacak mı? Amedspor’un kongresi ne zaman? Elaldı aday olacak mı?

KİRALAMAK YERİNE TRANSFER ETTİ
Amedspor ise bonservisi bitmek üzere olan ve yaz döneminde bedavaya alma imkanı bulunan veyahut kiralama yöntemiyle alıp yaz döneminde de transfer etme imkanı bulunan oyuncuya 3.5 milyon liralık ödeme yapmayı tercih etmesi dikkat çekti.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER