2. Lig Kırmızı Grup’da şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, 14. Hafta sonunda 9 galibiyet ve 4 beraberlikle 31 puanla liderliğini sürdürüyor.

“DÜŞÜŞ VAR TARZI ELEŞTİRİLERE KESİNLİKLE KATILMIYORUM”

Son 4 maçında 3 beraberlik alan Amedspor’a yönelik eleştirilere yanıt veren teknik direktörü Serdar Bozkurt’un açıklamaları şöyle: “Ligin 14. haftasını geride bıraktığımızda namağlup bir şekilde liderliğimizi sürdürüyoruz. Fethiyespor ile oynadığımız karşılaşmada sayısız gol pozisyonuna girmemize rağmen maçı kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Son haftalarda takımımızda performans anlamında düşüş var tarzı eleştirilere kesinlikle katılmıyorum. Sadece oynadığımız son üç maça bakıldığında oyun üstünlüğünü elinde bulunduran ve 15-16 net gol pozisyonuna giren bir takımın sahada olduğunu gerçeğini göz ardı etmemek gerekir. Ligin geneline bakıldığında çok çekişmeli bir grupta sürprizlere açık maçların oynandığını görmekteyiz.

Amedspor’un kongresi ne zaman? Elaldı aday olacak mı? Amedspor’un kongresi ne zaman? Elaldı aday olacak mı?

“ŞAMPİYONLUK, BİR YARIŞIN SONUNDA GELİR”

Sonuç olarak ligi sadece bir maç üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Şampiyonluk, bir yarışın sonunda gelir ve bu yarış ligin son haftalarına kadar çekişmeli bir şekilde devam edecektir. Aklı selim Amedspor taraftarlarından oyuncularımıza kişisel yorum yapmamalarını, sabırlı olmalarını ve desteklerini sürdürmelerini istiyorum. Unutmasınlar ki bu takım şampiyon olacak; ancak elini kolunu sallaya sallaya değil tırnaklarıyla kazıya kazıya, çok zorlu yollardan geçerek kupayı bu şehre getirecektir.”

Haber: Devrim Aktürk

Editör: Devrim Aktürk