Amedspor maçı Trabzonspor karşılaşmasını solladı: İlk 3’te yer aldı!
Amedspor maçı Trabzonspor karşılaşmasını solladı: İlk 3’te yer aldı!
İçeriği Görüntüle

Amedspor İstişare Kurulu Başkanı Metin Kılavuz, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) 5'inci Olağan Büyük Kongresi'nde Parti Meclisi (PM) üyeliğine seçildi. Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, 80 kişiden oluşan PM'ye giren yeni isimler arasında yer alan Metin Kılavuz'un, üstlendiği bu yeni siyasi görev nedeniyle Amedspor İstişare Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılması bekleniyor.

Metin Kılavuz

Metin Kılavuz

Kulavuz’un yerine ise kimin geleceğinin, yapılacak olan kurul toplantısının ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Kongrede, PM'ye yeni giren isimler arasında Asiye Kolçak, Ayfer Fatma Çelik, Aylin Hacaloğlu, Berdan Gündüz, Berivan Elter, Berna Çelik, Besriye Tekgür, Cemile Turhallı, Çiğdem Köse, Doğan Erbaş, Ekaterini Nikolaо, Ekrem Baran, Elif Çoban, Emin Orhan, Eylem Saruca, Fikret Melih Çolakoğulları, Hakkı Saruhan Oluç, Hasip Şan, İbrahim Ateş, Mehmet Resul Baykara, Metin Kılavuz, Muhsin Dalfidan, Nayif Bulğa, Ömer Kulpu, Sabuha Akdağ, Sadet Fırat, Sedat Şenoğlu, Sevda Çelik Özbingöl, Seyfettin Aydemir, Sezgin Kartal, Turkut Çatar, Vaysi Unat ve Zeyyat Ceylan yer aldı.

Merkez Disiplin Kurulu'nda (MDK) ise Bedia Boran Bulut, Cumhur Ege, Emine Akyazılı, Eylem Arzu Kayaoğlu, Hüseyin Gözen, Metayin Demir ve Zeynep Nilgün Salmaner asil üye olarak seçildi. Pirozhan Karali Güler ile Sedat Bilgin ise MDK yedek üyeleri oldu.

Uzlaşma Kurulu'nun asil üyeliklerine Ayşe Erdem, Fatma Ayparçası, Gonca Yangöz, Mehmet Salih Yıldız ve Nevzat Anuk seçilirken, Deniz Yalçın ile Naif Eroğuz yedek üye olarak belirlendi.

Muhabir: Fatih SURUÇ