Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Diyarbakır ekibi Amedspor, transferin son günlerinde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Kulübün, sol bek pozisyonu için kritik bir transfer yapacağı öğrenildi. Yönetimin bu pozisyon için ilk hedefi, Süper Lig tecrübesi olan bir isim.

Ömer Bayram Gitti Amedspor’da Hasan Ali Kaldırım Iddiası!

GÜNDEMDE HASAN ALİ KALDIRIM VAR

Amedspor'un sol bek transferi için ilk olarak Hasan Ali Kaldırım ile temasa geçtiği iddia edildi. Son olarak Kayserispor'da forma giyen ve kariyerinde Fenerbahçe gibi büyük kulüplerde de oynamış olan, Türkiye Milli Takımı’nda da forma terletmiş 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Amedspor'un transfer listesinin en başında yer alıyor.

Öte yandan yönetim, Kaldırım'ın tecrübesi ve kalitesinin takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

ALTERNATİF İSİMLER HAZIRDA BEKLİYOR

Hasan Ali Kaldırım transferinin gerçekleşmemesi halinde ise Amedspor'un B planı da hazır. Kulüp, bu pozisyon için farklı isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor.

Anlaşma sağlanamaması durumunda, listesindeki diğer sol bek oyunculardan birini kadrosuna katmak için harekete geçecek.

Amedspor’a ceza kapıda: Kulüp PFDK’ya sevk edildi!
Amedspor’a ceza kapıda: Kulüp PFDK’ya sevk edildi!
İçeriği Görüntüle

Amedspor'un bu mevkii için son transferini kısa süre içinde resmi olarak duyurması bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER