Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da 2025/26 sezonu öncesinde şuana kadar 5 futbolcu ile yollar ayrılırken, herhangi bir futbolcuyla ise anlaşma sağlanamadı.
AMEDSPOR’DA KİMLER GİTTİ?
Diyarbakır ekibinde şuana kadar Charly Keita, Batuhan Tur, Seyyit Ahmet Altın, Doğan Can Davas ve son olarak Veli Çetin’le yolların ayrıldığını duyurmuştu. Kulüpten 5 futbolcu giderken yerlerine ise henüz herhangi bir futbolcu ise gelmedi.
GÖRÜŞÜLEN TEK 1 İSİM VAR
1 Temmuz 2025 tarihi itibariyle Erzurum’da kamp sürecine giren Amedspor’un dış transferde görüştüğü isimler arasında ise son olarak golcü futbolcu Mame Thiam olduğu öğrenildi. Dış transferlerde son durumun ileriki günlerde netlik kazanacağı beklenirken, kulüpte yaşanacak ayrılıkların da süreceği tahmin ediliyor.
Öte yandan Amedspor’un görüştüğü Emeka Eze Çorum FK kulübüyle, Mehmet Manış ise Vanspor’la anlaşmaya vardı.