Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de Amedspor forması giyen ve gösterdiği performansla adından söz ettiren Felix Afena-Gyan, bu sezon başında Iğdır FK'ya transfer oldu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONUN ZİRVE İSİMLERİNDEN BİRİYDİ
Ganalı futbolcu, geçtiğimiz sezon Amedspor'da ter döktüğü dönemde ulaştığı 1.6 milyon Euro'luk piyasa değeri ile TFF 1. Lig'in en pahalı 5. futbolcusu olma başarısını göstermişti.
Ligin kalitesini artıran önemli isimler arasında yer alan genç oyuncu, hücum hattındaki etkili oyunuyla taraftarların dikkatini çekmişti.

1.6’DAN 1.5’E DÜŞTÜ: 10. SIRAYA GERİLEDİ
Sezon başında Iğdır FK kadrosuna katılarak ligin iddialı ekiplerinden birine transfer olan Afena-Gyan, yeni takımında da piyasa değeriyle ligin en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.
Güncel değerlendirmelere göre 1.5 milyon Euro piyasa değerine sahip olan 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon TFF 1. Lig'in en pahalı 10. futbolcusu konumunda yer alıyor.




