TFF 1. Lig’de mücadele eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da geçtiğimiz sezon takıma katılan ve 2 yıllık sözleşme imzalaya Hırvatistanlı futbolcu Kristijan Lovriç beklenen performansı verememişti.

TFF müdürü Diyarbakır’a uğurlu geldi: 3 şampiyon çıktı!
TFF müdürü Diyarbakır’a uğurlu geldi: 3 şampiyon çıktı!
İçeriği Görüntüle

Lovric

AMEDSPOR’U TFF’YE ŞİKAYET ETTİ
Geçen sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakılan Lovriç, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, geçtiğimiz günlerde parasını alamadığı gerekçesiyle Amedspor’u TFF’ye şikayet etmişti.

Amedspor Başkanı Burç Baysal Eleştirilere Yanıt Tamamen Gönüllü Çalışıyoruz

BAŞKANDAN AÇIKLAMA
Amedspor Başkanı Burç Baysal ise, yaptığı açıklamada Lovriç’in parasını ödeyerek kendisiyle yolların ayrılacağını belirtmişti.

BAŞKA TAKIMLA MAÇA ÇIKTI
Lovriç ile henüz yollar ayrılmazken, Hırvatistan takımı Rudeš’in Vinogorac ile oynadığı hazırlık maçında forma giydiği ortaya çıktı. Bu durumun Lovriç’in kendine takım araması olarak değerlendirildi.

Muhabir: Fatih SURUÇ