55 puan ile ligde 3.basamakta bulunan Amedspor’da kulübün en pahalı 7 futbolcusunun 6’sını yabancı oyuncular oluşturmakta. Peki, kulübün en pahalı yerli futbolcusu kim?

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE DEĞİŞTİ

Ligin ilk devresinde Amedspor’un en pahalı yerli futbolcusu, ara transfer döneminde Sarıyer kulübüne giden Aytaç Kara’ydı. Kara, 750 bin Euro piyasa değerine sahip iken; beklentilerin altında kalması sebebi ile kulübe veda etmişti.

Amedspor’dan gitti 5 maçta 11 gol yedi: Şimdi yeniden geliyor!
Amedspor’dan gitti 5 maçta 11 gol yedi: Şimdi yeniden geliyor!
İçeriği Görüntüle

Kara’nın ayrılığı sonrasında Amedspor’un en pahalı yerli futbolcusu da değişti.

Mehmet Yeşil

Mehmet Yeşil

YENİ İSİM DİYARBAKIRLI FUTBOLCU OLDU

Amedspor’un en pahalı yerli futbolcusu güncel duruma göre defans oyuncusu Mehmet Yeşil oldu. Yeşil, 650 bin Euro piyasa değeri ile Amedspor’da en pahalı yerli futbolcu konumunda yer alıyor.

Felix Afena Gyan Resmen Amedspor’da İşte Kariyeri

Afena Gyan

Öte yandan kulübün en pahalı futbolcusu ise Felix-Afena Gyan olmakta. Gyan, 1 milyon 600 bin Euro piyasa değerine sahip.

Muhabir: Onurcan GÜLER