Batman'ın Beşiri ilçesinde 14 Ağustos gecesi yaşanan silahlı saldırıda 4 kişilik Şanlı ailesi katledildi. Hafif ticari araca düzenlenen saldırıda, 65 yaşındaki Mehmet Şanlı, eşi 43 yaşındaki Takibe Şanlı ile çocukları Elanur (9) ve Akıncan (6) hayatını kaybetti. Olayın ardından başlatılan soruşturma ve yapılan ilk incelemeler kan donduran ayrıntıları ortaya çıkardı.

Diyarbakır - Trabzon uçağı acil iniş yaptı: Sebebi belli oldu!
Diyarbakır - Trabzon uçağı acil iniş yaptı: Sebebi belli oldu!
İçeriği Görüntüle

SEBEBİ BELLİ OLDU
Soruşturma kapsamında yapılan ilk tespitlerde, Şanlı ailesinin başka bir aile ile arazi anlaşmazlığı yaşadığı ve geçmişte 'kız kaçırma' nedeniyle aralarında husumet bulunduğu belirlendi. Olay sonrası 24 kişi gözaltına alındı.

ÇOCUKLARIN PEŞİNDEN GİDİP ÖLDÜRMÜŞLER
Sabah'ta yer alan habere göre, saldırı sırasında çocukların arabadan inmeyi başarmasına rağmen saldırganların peşlerinden giderek Elanur ve Akıncan'ı da öldürdüğü ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi