Batman'da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulunan Şefik Aydın vefat etti. Yeniden Refah Partisi Batman Teşkilat Başkanlığı görevini yürüten Aydın, aynı zamanda Feneri ve Selamet Derneği'nin İl Başkanlığı görevini yapıyordu.

Vefat eden Şefik Aydın, Batman'da yürütülen siyasi çalışmaların yanı sıra kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık düzeyinde görevler aldı ve insani yardım faaliyetlerinde bulundu.

Antalya'da silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN TAZİYE MESAJI
Şefik Aydın’ın vefatının ardından Yeniden Refah Partisi tarafından bir taziye mesajı yayımlandı. Yayımlanan resmi mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Yeniden Refah Partisi Batman Teşkilat Başkanımız Şefik Aydın’ın vefat haberini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Dava şuuru, samimiyeti ve mücadelesiyle gönüllerde güzel izler bırakan kıymetli başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve teşkilat camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun."

Kaynak: Haber Merkezi