İstanbul Fatih'te zehirlenerek hayatını kaybeden 4 kişilik Böcek ailesinin ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu otopsi raporunu hazırladı. Ailenin kaldığı otel odasında ilaçlama kaynaklı fosfin gazı tespit edildiği belirtilirken, otopsi raporunda, "Böcek ailesinin hayatını kaybetme nedeni böcek ilacı zehirlenmesi." denildi.
AİLENİN HAYATINI KAYBETME NEDENİ "BÖCEK İLACI ZEHİRLENMESİ"
Almanya'dan tatil için 9 Kasım'da İstanbul'a gelen ve Fatih'te bir otelde konaklayan Servet (38) ve Çiğdem Böcek (27) ile çocukları Kadir Muhammet (6)ve Masal'ın (3) zehirlenerek yaşamını yitirmesine ilişkin yürütülen soruşturma yeni gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu, ailenin kesin ölüm nedenini açıkladı. Otopsi raporuna göre, ailenin böcek ilacı zehirlenmesinden öldüğü belirtildi.
"BÖCEK AİLESİNİN KANINDA VE YEDİĞİ YEMEKLERDE ZEHİR YOK"
Öte yandan dün hazırlanan raporda, ailenin yedikleri yemekte zehir bulunmadığı belirtildi. Böcek ailesinin kanlarında da zehir bulunmadı. Otel odasından alınan örneklerde ise fosfin maddesi tespit edildi.
4 TAHLİYE
Öte yandan Böcek ailesinin alışveriş yaptığı midyeci, kokoreççi, lokumcu ve kafe sahibi tahliye edildi.




