DEM Parti İmralı Heyeti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de Meclis'te bir araya geldi. TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ve Faik Erol'dan oluşan heyeti Bahçeli kapıda karşıladı.
BAHÇELİ'DEN ESPRİ
MHP Lideri Bahçeli ise açıklama bekleyen basın mensuplarına "Ben ahrazım" diyerek espri yaptı. Basın mensupları ise bu sözler karşısında "Ne" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.
AHRAZ NE DEMEK?
Ahraz kelimesi halk arasında sağır ve dilsiz manasını taşımaktadır. Ahraz kelimesi dilimizde sıfat olarak kullanılmaktadır. Özellikle Anadolu'da yaygın olarak kullanılan ahraz olma durumu dilsiz ve hem dilsiz hem de sağır olma durumuna verilen addır. Genel olarak dilsizler için kullanılan bir kelimedir. Yöresel olarak da dilimize yerleşmiştir.