DEM Parti İstanbul İl Örgütü, pazar günü İstanbul’un Esenyurt ilçesinde “Filistin ile Dayanışma Mitingi” düzenleyecek. DEM Parti İstanbul İl Eş Başkanı Gonca Yangöz, mitinge ilişkin “İsrail’le tüm askeri, ticari, diplomatik, akademik, kültürel ilişkilere son verilsin diyoruz. Filistin halkının gerçek dostları olan bölge halklarını, savaşların sona ermesi için mazlum halkların yanında olmaya çağırıyoruz” açıklamasını yaptı.

DEM Parti İstanbul İl Örgütü, İsrail’in saldırıları nedeniyle pazar günü İstanbul Esenyurt’ta “Filistin ile Dayanışma Mitingi” düzenleyecek. Mitinge ilişkin partinin Beyoğlu’nda bulunan il binasında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya İstanbul Milletvekilleri Kezban Konukcu Kok ile Çiçek Otlu ve İstanbul İl Eş Başkanları Gonca Yangöz ve Murat Kalmaz katıldı.

Bakan açıkladı! Osmaniye'ye Hızlı Tren müjdesi Bakan açıkladı! Osmaniye'ye Hızlı Tren müjdesi

Kalmaz, “Bütün dünya halkları bu savaşların durması için dayanışma mitingleri düzenliyor, bu savaşların durması için çağrılar yapıyorlar. Biz de DEM Parti olarak İsrail’in başlatmış olduğu savaşın durdurulması ve Filistin halkıyla dayanışma için miting düzenliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi