İlahiyat Fakültesi Öğrenci Kulüpleri ve Eğitim Bir-Sen2 Nolu Şube işbirliği ile “Dünü, Bugünü ve Yarını ile Kudüs” paneli düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen “Dünü, Bugünü ve Yarını ile Kudüs” paneli gerçekleşti. Dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılımıyla gerçekleşen panelde konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç, üniversiteye bağlı işletmelerde Filistin’de yaşanan zulme destek veren markalara ait ürünlerin satılmaması kararı aldıklarını söyledi.

Diyarbakır’da dik kuyruklu ötleğenin yuva yapma oyunu Diyarbakır’da dik kuyruklu ötleğenin yuva yapma oyunu

ZULME DESTEK VEREN MARKALARIN ÜRÜNLERİNİN SATILMAMA KARARI
Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç ise yaptığı konuşmada "Bir Kudüs Fatihi aramaya gerek yok. Hepiniz birer Selahaddin adayısınız" diyerek Dicle Üniversitesi Rektörlüğü olarak üniversiteye bağlı işletmelerde Filistin’de yaşanan zulme destek veren markalara ait ürünlerin satılmaması kararı aldıklarını vurguladı.

Rektör Karakoç, yönetime geldikleri günden itibaren Gazze ile işbirliği çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek öğrencilere Kudüs için bir şey yapmak isteniyorsa öncelikle kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin önemini vurgu yaparak, “Sizi öldürmeye gelen, sizde dirilsin” dedi. (Haber Merkezi)
 

Editör: Mücadele Gazetesi