Deniz Göktaş hakkında, Harbiye'de sahnelediği ve geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda izleyicilerle buluşan "Ölü Deniz" isimli şovunda yer alan bazı kesitler nedeniyle "dini değerleri aşağılama" suçlamasıyla yasal soruşturma başlatıldı.

Göktaş'ın, kutsal kitapları kıyaslayarak vahiy süreciyle, "İlk üç kitap iyiydi, dördüncüde çeviri zayıf. Dört kitap arasında en iyisi o bence, bir kere iddialı bir çıkış 600'lü yıllarda. Yazan için de çok zor, aklına yeni bir fikir gelse 'son kitap' dedik." ifadelerini kullandı.

Van Barosu, Rojin Kabaiş davasından çekildi: Aile açıklama yaptı!
Van Barosu, Rojin Kabaiş davasından çekildi: Aile açıklama yaptı!
İçeriği Görüntüle

Deniz Göktaş-1

GÖKTAŞ'TAN "KAÇTI" İDDİALARINA JET YANIT
Öte yandan; tepkilerin ardından Göktaş'ın yurt dışına kaçtığı öne sürüldü. İddialara yanıt veren ünlü komedyen, yaptığı paylaşımda "Merhabalar, bütün yıl hayal ettiğim gibi turnem ve kurgu biter bitmez arkadaşlarımın yanına 3 tişört 3 boxerla tatile geldim. Bilmiyorum seyahat etmem ayıp bir şey mi ama istihbarat haberi gibi paylaşanlar 22 Haziran’da yüklü bir bedelli askerlik ücreti ödediğimi de görürler, uzun yıllar ülkede olacağım :) Türkiye’de olmamı gerektiren bir durum olursa ilk uçakla döneceğim, tişört sayısı zorluyor" ifadelerini kullandı.

DENİZ GÖKTAŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
1994 yılında Ankara'nın Mamak ilçesinde doğdu. Çorumlu Alevi kökenli işçi-memur ailesinin oğludur. Sol görüşlü bir aile ortamında yetişti. Göktaş, ODTÜ'de inşaat mühendisliği eğitimine başladı, psikoloji bölümünden mezun oldu. Stand-up kariyerine 2019'da TuzBiber Komedi Kulübü'nün açık mikrofon sahnelerinde adım atan Göktaş, pandemi döneminde hazırladığı podcast'lerle geniş kitlelere ulaştı. Uykusuz dergisinde mizah yazıları yazan, "Gibi" dizisi ve "Ben Tek Siz Hepiniz" adlı kısa filmde rol alan komedyen, 2023'te "Selam Selam", 2026'da ise "Ölü Deniz" adlı gösterileriyle adından söz ettirdi.

Kaynak: Haber Merkezi