28 Mart Cumartesi günü öğle saatlerinde seyir halindeki Mehmet Şah isimli vatandaş, yolun ortasındaki derin çukurları fark edemeyerek büyük bir kaza tehlikesi atlattı.
Aracıyla ilerlerken aniden çukura düşen sürücü, aracında meydana gelen maddi hasarla sarsıldı.
TEK BİR ÇUKUR İKİ LASTİĞİ BİRDEN PATLATTI
Olayın şiddetiyle aracının her iki lastiği de kullanılmaz hale gelen Şah, aynı zamanda jantlarında da ciddi deformasyonlar oluştuğunu belirtti.
Aracını güçlükle durdurabilen talihsiz sürücü, kazanın tamamen yolun bakımsızlığından kaynaklandığını dile getirdi. Yolun en işlek noktalarından birinde böylesine derin yarıkların bulunması, bölgedeki diğer sürücüler için de büyük bir tehdit oluşturmaya devam ediyor.

KARAYOLLARI’NA TAZMİNAT ÇAĞRISI YAPILDI
Henüz resmi makamlara yazılı bir başvuruda bulunmayan sürücü, yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğü’nü göreve çağırdı.
Öte yandan başka sürücülerin can ve mal güvenliğinin korunması adına söz konusu bölgenin acilen onarılması gerektiğini vurguladı.




