2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, Çarşamba (20 Aralık) günü Bursaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. 5 günde 2 maç yapacak olan Diyarbekirspor, Pazar (24 Aralık) günü de Diyarbakır Stadyumu’nda Bucaspor’u konuk edecek.

DEM Parti'den Kobanê kararı! Diyarbakır ve 3 ilde eylem çağrısı DEM Parti'den Kobanê kararı! Diyarbakır ve 3 ilde eylem çağrısı

DİYARBEKİRSPOR SAKATLIKLARIN DURUMU

Maçla ilgili hazırlıklarını tamamlayan Diyarbekirspor’da bir iyi ve bir de kötü haber geldi. Sakatlığı düzelen Ozan Papaker maç kadrosuna alınacak. Sakatlığı bulunan stoper Tolga Kalender kadroya yer alamayacak.

DİYARBEKİRSPOR BURSA YOLCUSU

Galibiyet hedefiyle hazırlanan Diyarbekirspor kafilesi yarın uçakla İstanbul’a gidip oradan Bursa’ya geçecek.

“DİYARBEKİRSPOR HEDEF 5 GÜNDE 6 PUAN”

Sezonun ilk yarısında iki maçlarının kaldığını belirten Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Çarşamba günü deplasmanda Bursaspor ve Pazar günü de Diyarbakır’da Bucasopor 1928 ile karşı karşıya gelecekleri müsabakalardan 6 puanla ayrılmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Genç, ”İlk hedefimiz Bursa deplasmanı. Her maç gibi bu maç da bizim için önemli ve zorlu olacak. Kazanmak için hazırlandık. Takımımıza güveniyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız moralli. Bursa’dan 3 puanla dönüp Pazar günü de sahamızda Bucaspor’u yenerek devre arasına yüksek motivasyonla girmek istiyoruz.” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi