Diyarbakır’da yaklaşık dört yıldır düzenlenmeyen Kitap Fuarı, yarın (16 Aralık Cumartesi) ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Dokuz gün sürecek olan kitap fuarının onur konuğu ise yazar Murathan Mungan olurken ayrıca fuara 600 bin civarında da ziyaretçi beklenmekte. Peki fuarda kimlerin imza programı olacak?

Diyarbakır Kitap Fuarına Murathan Mungan, Bülent Arınç, İsmail Saymaz ve Abdurrahman Dilipak gibi yazarlar katılacak.

DİYARBAKIR KİTAP FUARI İLK GÜNÜNDE İMZA PROGRAMINDA KİMLER VAR?

Fuarın ilk gününde Yusuf Kaplan (15:00), Murathan Mungan (Metis Yayınları - 15:30), Ali Lidar (İletişim Yayınları-14:00), Bülent Arınç (16:30) ve İsmail Saymaz (14:00) gibi önemli isimler yer alırken birçok araştırmacı yazar da yerini alacak.  Bu isimlerin yanı sıra, Yasemin Akyol Nesil Yayınları’nda 13:00’da imza programına katılacak. Göl Yayınları’nda Ünal Kar, Esme Katı, Muhammet Yalçın Azizoğlu, Ömer Ciraplı, Esma Evrensel, Hamza Ergen gün boyunca yerlerini alacaklar. Telmih Yayınları’ndaysa Meltem Çağar Çiftçi, Emrullah Naz, Ahmet Bulut, Talat Özer saat 13:00’da imza programlarında yer alacaklar. Na Yayınları’ndaysa Serdar Kömürcü, Mizgin Dicle Alp, Zülfikar Özmen, Gula Almaste, Necat Orhan, Şexmus Aslan, Yusuf Kaya, Siya Sitav, Ahmet Cebe ve Berfo Bari 12:00’dan sonra yerlerini alacaklar. Her bir yazarın saatleri birbirinden farklı olabilmektedir.

Diyarbakır kitap fuarında aynı gün bu yazarların yanı sıra birçok yazar daha yerlerini alıp imza programına katılacaklar.

Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 19 Mayıs kutlandı Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 19 Mayıs kutlandı

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER