Amedspor Kulüp Başkanı Burç Baysal, Diyarbakır Stadyumu’ndaki zemin sorunuyla ilgili açıklama yaparak, stadın yetişeceği tarihi de duyurdu.
“15 TEMMUZ GİBİ ÇALIŞMALAR SONLANACAK”
Baysal, “En büyük handikaplarımızdan birisi olan stadyumumuzdaki zeminin yarattığı olumsuzluklarla bu sene karşılaşılmasın diye yönetim kurulumuz olarak bu işin paydaşlarıyla beraber çok titiz çalışmaların içerisinde.
Gerek Gençlik İl Spor Müdürlüğünün gerekse Diyarbakır Valiliği çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum, gerçekten bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyorlar.
“1 AYLIK BİR SÜRE DİNLENDİRİLECEK”
15 Temmuz gibi çalışmaların sonlandırılacağı ve 1 aylık bir süre içerisinde dinlendirilecek olan zeminle beraber ligin ilk haftasına yetişmese bile ikinci hafta maçının stadyumda oynayabileceğimizi paylaşmak isterim.
Tabi bu anlamda kulübün bir kaybı olmayacaktır. Fikstür çekimleri içerisinde olası bir ihtimalle evimizde oynanacak olan maçı karşılıklı anlaşarak deplasmana aldırıp bu anlamda da bir kayıp yaşatmayacağız. 8 – 10 Ağustos’ta oynanacak olan maçı burada oynama ihtimalimiz de olabilir” dedi.