Belediye otobüsleri ve özel halk otobüslerinde halihazırda kullanılan temassız ödeme kolaylığı, artık şehir içi minibüslere de entegre ediliyor.
100 MİNİBÜSÜ KAPSAYACAK
Toplamda 100 minibüsü kapsayacak bu büyük dönüşümün ilk etapta 65 araca kurulumu tamamlandı. Öte yandan kalan 34 araca da kısa süre içinde elektronik ödeme cihazları yerleştirilecek.

KAMERALAR DA TAKILACAK
Ulaşımı hem yolcular hem de esnaf için çok daha konforlu hale getirmesi hedeflenen bu adımın en dikkat çekici detaylarından biri ise güvenlik oldu.
Kartlı sistem altyapısıyla birlikte tüm dolmuşlara güvenlik kameraları da entegre ediliyor. Olası hırsızlık, gasp ve olumsuz olayların önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen bu uygulama sayesinde, araç içi güvenlik anlık olarak takip edilebilir hale gelecek.





