Güne nispeten ılık bir başlangıç yapacak olan Diyarbakır’da ilerleyen saatlerde hava durumunun rengi değişiyor.
BAHAR HAVASI KISA SÜRECEK
Diyarbakır’da Salı günü sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkarak gündüz saatlerinde 13 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde plan yapan vatandaşları aldatıcı bir güneş karşılasa da bu durum öğle saatlerine kadar devam edecek.

ÖĞLEDEN SONRA YAĞIŞ KAPIDA
Hava tahmin raporlarına göre, öğlen saatlerinden itibaren kent genelinde yağmurlu hava etkisini göstermeye başlayacak. Özellikle dışarıda işi olan vatandaşların, ani bastırabilecek yağışlara karşı hazırlıklı olması ve yanlarında şemsiye bulundurması tavsiye ediliyor.
AKŞAM SAATLERİNDE SERİNLEME BEKLENİYOR
Yağışla birlikte hissedilen sıcaklığın düşeceği öngörülürken, ulaşımda yaşanabilecek olası aksamalara karşı yetkililer dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.





