Diyarbakır’da öğrenciler roman karakteri oldu Diyarbakır’da öğrenciler roman karakteri oldu

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor, 20 Aralık Çarşamba günü Saat: 14.00’te Bursa deplasmanında Bursaspor ile karşılaşacak. Diyarbakır’da şimdiden gündem olan maçın sonucu ise şimdiden merak konusu oldu.

DİYARBEKİRSPOR PUAN DURUMU

Diyarbekirspor, ligde 23 puanla 8. Sırada yer alırken, Bursaspor ise 11 puanla 18. Sırada küme düşme hattında yer alıyor.

“DİYARBAKIR FUTBOLU SEVEN BİR ŞEHİR”

Bursaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Diyarbekirspor Teknik Direktör Süleyman Gökhan Karaarslan, ”Sahanın içerisinde ne gerekiyorsa en iyisini yapıp, istediğimiz sonucu alıp Diyarbakır’a dönmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diyarbakır, büyük ve kozmopolitik bir şehir. Futbolu seven bir şehir. Üzerimizdeki ve omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Bu hafta oynayacağımız maçı diğer maçlardan ayırt etmiyorum. Yükselişimizi sürdürmek ve Play-Off hedefine ulaşma adına çok fazla önem taşıyan bir müsabakaya çıkacağız. Kazanıp dönmeyi düşünüyoruz.  Play-Off potasına girmek istiyoruz. Takımımız da bunu bilincinde. Motive şeklinde çalışıyoruz. İlk yarıda kalan iki maçımızı da kazanarak ikinci yarıya çok daha büyük bir motivasyonla hazırlanmak istiyoruz.” diye konuştu.

BURSASPOR - DİYARBEKİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Bursaspor - Diyarbekirspor maçı 20 Aralık Çarşamba günü saat: 14.00’te Bursa deplasmanında Timsah Park’ta oynanacak.

Haber: Fatih SURUÇ

Editör: Fatih Suruç