Dicle ilçesine bağlı Yeşilsırt Mahallesinde bulunan vatandaşlar, bir yılı aşkın süredir internet hizmeti alamamasına rağmen her ay düzenli olarak fatura ödemeye devam ediyor.

Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin defalarca Türk Telekom’a başvurmasına rağmen, "yapacağız" sözleri bir türlü tutulmadı.

TEHLİKE KAPIDA: KABLOLAR ELEKTRİK DİREKLERİNDE

Mahallede sadece internet kesintisi değil, aynı zamanda ciddi bir güvenlik zafiyeti de yaşanıyor. Onarılmayı bekleyen internet kablolarının büyük bir kısmı yerlerde sürünürken, bir kısmının ise gelişigüzel şekilde elektrik direklerine bağlandığı görülüyor.

Öte yandan mahalle sakinleri, bu durumun hem can hem de mal güvenliğini tehdit ettiğini belirterek bir an önce profesyonel bir çalışma yapılmasını bekliyor.

SÖZLER ÇOK, İCRAAT YOK

Diyarbakır biletine Elazığ sürprizi: Havada başlayan kaos kapıda bitti!
Diyarbakır biletine Elazığ sürprizi: Havada başlayan kaos kapıda bitti!
İçeriği Görüntüle

Konuyla ilgili Mücadele’ye konuşan Yeşilsırt Mahalle Muhtarı, bir yıldır çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade etti. Her başvuruda "Geleceğiz, sorunu çözeceğiz" yanıtını aldıklarını ancak mahallenin kaderine terk edildiğini söyleyen muhtar, vatandaşın kullanmadığı internetin bedelini ödemekten bıktığını vurguladı ve yetkililere sorunun çözümü talebinde bulundu.

Muhabir: Onurcan GÜLER