Çağrı merkezleri bünyesine katılarak, çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak isteyen kişiler için yeni personel alım ilanını yayınlayan İŞKUR, ilan detayları ile ilgili gerekli bilgileri aktardı. “Peki çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak için talep edilen şartlar neler?” diye merak ediyorsanız eğer detaylar işte sizlerle...

81 ilde personel alımı yapılacak
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni personel alım ilanı yayınladı! İŞKUR, 81 il dahilinde, KPSS şart olmadan, 18 yaş ve üstü 1.121 çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak için yeni personel alım ilanını yayınlayan İŞKUR, ilan personel alım ilanı için başvuru yapacak kişilerden mesleğe göre özel şart, personel alımı yapılacak firmalara göre değişkenlik gösterecek, genel şartlar talep edileceği konusunda bilgi verdi.

Personel alım şartları neler?
Çağrı merkezlerinde, çağrı merkezi müşteri temsilcisi olmak için başvuru yapacak adaylardan, talep edilecek olan, genel şartların tüm adaylar için geçerli olacağı bilgisi verildi. Özel başvuru şartları ise ilan detaylarında yer alırken, genel başvuru şartları ise şu şekilde yer alıyor;

İŞKUR aracılığıyla yayınlanan personel ilana başvuru yapmak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması aranan genel şartlar arasında yer alıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her adayın muhakkak, 18 yaşını tamamlamış olması gerekmektedir.

Diyarbakır’da toplu taşıma için yeni uygulama! 81 ilde geçerli olacak Diyarbakır’da toplu taşıma için yeni uygulama! 81 ilde geçerli olacak

Söz konusu işte istihdam sağlarken, çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması ve kamu haklarından mahrum olmaması da talep edilen şartlar arasındadır.

Ayrıca, güvenlik soruşturması gibi araştırmalardan olumlu sonuç alınması ve aynı zamanda da, adli sicil kaydının bulunmaması gerekmektedir.

Tüm bunlara ek olarak ise, her adayın, Meslek nedeniyle diksiyonun düzgün olması ve gerek görülmesi durumunda vardiyalı çalışamaya müsait olması gibi şartlar talep edilecektir.

Personel alımı için daha kapsamlı bilgileri İŞKUR’un resmi web sitesine giriş yaparak, “çağrı merkezi müşteri temsilcisi” ilanı arayarak ulaşılabilir. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi