Dicle Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Tepebaşı İlkokulu öğrencilerine yönelik unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin amacı, jandarmayı çocuklara sevdirmek ve kurumun görevleri hakkında bilinç oluşturmaktı.

Jandarma ekipleri, devletin bekası, milletin huzuru ve vatan savunması için mesai harcayan kurumun çalışmalarını tanıtmak amacıyla öğrencilere özel bir etkinlik düzenledi.

Diyarbakır’da Jandarmadan Minik Kalplere Dokunuş!-1

"TİM JANDARMA" ÇİZGİ FİLMİYLE HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Ziyaret kapsamında öğrencilere, jandarmanın görevleri ve çalışmaları hakkında eğitici bilgiler içeren "Tim Jandarma" adlı çizgi film izletildi.

Diyarbakır’da kadınlar bisiklet eğitimi aldı
Diyarbakır’da kadınlar bisiklet eğitimi aldı
İçeriği Görüntüle

Minik öğrenciler, çizgi filmi izlerken bir yandan da Jandarma tarafından kendilerine hediye edilen Türk bayrağı ve balonları havada tutmanın mutluluğunu yaşadı. Ekiplerin ikram ettiği meyve suyu ve kekler eşliğinde keyifli anlar geçiren çocuklar, jandarma personelinin ilgisiyle sevinç doluydu.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Ziyaretin sonunda hem okulda görevli öğretmenler hem de öğrenciler, Jandarma Komutanlığı Kadın Çocuk Kısmı'na bu anlamlı ve eğitici ziyaret için teşekkürlerini iletti. Jandarma ekipleri, bu tür sosyal ve bilinçlendirme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: İHA