Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde yaklaşık 3 aydır ulaşıma elverişsiz durumda bulunan ve vatandaşların tepkisini çeken 10 kilometre uzunluğundaki kritik grup yolunda çalışmalar nihayet başladı.

Diyarbakır’da son bir ayda 4 kadın öldürüldü: Erkeklere çağrı yapıldı!
Diyarbakır’da son bir ayda 4 kadın öldürüldü: Erkeklere çağrı yapıldı!
İçeriği Görüntüle

Bölge halkının uzun süredir gündeme getirdiği ve mağduriyet oluşturan yol sorunu, Karayolları müdahalesiyle çözüme kavuşuyor.

MUHTARIN ÇAĞRISI KARŞILIK BULDU

Daha önce Mücadele Gazetesi’ne konuşarak yaşanan mağduriyeti dile getiren mahalle muhtarı, yolun yapılmasını talep etmişti.

10 kilometre uzunluğundaki ve en az 20 mahalleyi Hazro ilçesine bağlayan bu önemli güzergahtaki çalışmaların başladığı öğrenildi.

“ÇALIŞMALAR BAŞLADI, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Yol yapım çalışmalarının başlamasının ardından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Hazro Bağyurdu mahalle muhtarı, konuya ilişkin duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Yetkililer çalışmalara başladı Hazro Bağyurdu mahalle muhtarı olarak emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”

Muhabir: Onurcan GÜLER