Diyarbakır’da başkanlık yapmıştı: Genel Başkan oldu!
Diyarbakır’da başkanlık yapmıştı: Genel Başkan oldu!
İçeriği Görüntüle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre kentte gün boyunca parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Sabah saatlerinde termometreler 8 dereceyi gösterirken, gerçek hissedilen sıcaklık 4 derece olarak ölçüldü.
Bu durum, dışarıda vakit geçirecek vatandaşlar için kalın giyinme uyarısını da beraberinde getiriyor.

Diyarbakır Sur Bahar Ağaç Çiçek Hava Durumu Yağmur Yağış

SICAKLIK SAATLİK OLARAK DEĞİŞİYOR
Saatlik sıcaklık değişimi incelendiğinde sabah 06:00 itibarıyla 8 derece olan hava sıcaklığı, öğle saatlerine doğru 11 dereceye kadar yükseliyor. Buna göre, günün en yüksek sıcaklığının ise 15 derecelere kadar tırmanması tahmin edliiyor.
Meteoroloji yetkilileri, Diyarbakır halkını soğuk ve kapalı havaya karşı tedbirli olmaya çağırıyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde dışarı çıkacakların katmanlı giyinmeleri öneriliyor.
Haftanın ilk gününde yağış beklenmemekle birlikte, ilerleyen günler için ise sıcaklıklarda daha da yükseliş bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER